Project- & interim management

De Boer SPS is specialist op het gebied van interim & projectmanagement voor de ontwikkeling van industriĆ«le projecten. Van het ontwikkelen van een idee tot het efficiĆ«nt uitvoeren van een project en daadwerkelijke realisatie van een installatie behoort tot de mogelijkheden Naast eigen ontwikkelde expertise en ervaring, maken we gebruik van een uitgebreid netwerk van ingenieursbureaus, bouwbedrijven, installateurs. collega bedrijven en detacheringsbureaus om deze projecten te realiseren.

Project- en interim management is maatwerk

Elke fase van een project of opdracht vraagt om een specifieke benadering. De aanpak van de opdracht of het project wordt nauwkeurig met u als opdrachtgever afgestemd. Een vertaling van een idee tot een eerste schetsontwerp voor een nieuwe fabriek vraagt natuurlijk een hele andere aanpak dan het bouwen van een nieuwe installatie volgens een strak tijdschema. De basis draait altijd om het creatief inzetten van mensen, kennis en middelen om te komen tot een optimaal resultaat.

Bovenstaande geldt ook voor de interim opdrachten die we uitvoeren. Vaak hebben we te maken met gevoelige bedrijfsinformatie of kennis en hier gaan we zeer zorgvuldig mee om.

Objectief en onafhankelijk advies en project management

Belangrijk hierin is dat De Boer SPS altijd onafhankelijk opereert, waarin altijd Mens, Milieu en Omgeving centraal staan. Wij hebben goede relaties met andere bedrijven maar zijn in alle situaties onafhankelijk om te kiezen voor een optimaal resultaat voor u als klant. Op deze manier zijn wij altijd in staat om buiten de gebaande paden te denken en te opereren om zo samen met u de juiste oplossing te kiezen.

Bent u benieuwd wat De Boer SPS voor u zou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een eerste kennismaking of bekijk de referentieprojecten